Kalkylering

Den ständiga frågan, hur mycket kostar det?

Vare sig det gäller renovering av sommarstugan och enklare budgetförfrågningar från privatpersoner och fastighetsägare eller stora anbudskalkyler och upphandlingar för det stora byggbolaget, vi har svaret!

Vi har en gedigen bakgrund inom kostnadskalkylering och med ett brett nätverk kan vi säkerställa att ni alltid får rätt prisbild, både vad gäller totala kalkylen och varje underkategori då vi alltid utför offertinfordran för alla delmoment, vare sig det gäller El-entreprenaden eller varuleveransen för vitvarorna. Från oss får ni alltid en pricksäker kalkyl med de faktiska kostnaderna och inte någon bedömd gissning.

Vi kommer själva från entreprenörsleden med tusentals inlämnade anbudskalkyler. Vi vet om konkurrens-situationen, därför är det viktigt att få in exakta prisuppgifter för varje arbetsmoment. När ni beställer en anbudsskalkyl från oss levererar vi inte bara en sammanställning över kalkylen, ni får även en sammanställning över alla offererade leverantörspriser för material och underentreprenörer.

 

Är ni underentreprenör och vill ha hjälp med att lämna offert för fastpris-jobb?

Sänd oss handlingarna så hjälper vi er med att räkna. Vi hjälper bla markentreprenörer, rivare, målare och golvläggare att räkna på stora och små projekt.

Kontakta oss för prisuppgift!

Offertförfrågan